Förråd

Hos oss på Högloftshus hittar du både rymliga och praktiska förråd av olika slag som passar just dina behov och önskemål. Alla våra modeller håller hög kvalitet i såväl funktion, material och design vilket gör att ditt köp blir en trygg och hållbar investering.

Vi har ett unikt modulsystem som ger dig möjlighet att få ditt förråd tillverkat helt på beställning, oavsett vilken typ av modell du funderar på. Höglofthus erbjuder dig en smidig service där du enkelt kan välja din egen design med särskilda mått. Din design skapas sedan med hjälp av våra hustyper som fungerar som inspiration och basmodeller. Vi ger dig dessutom fördelen att kunna göra tillval helt enligt önskemål, såsom exempelvis extra fönster eller golvisolering.

Höglofthus erbjuder ett brett utbud av förråd där du får välja på allt från enklare väggförråd och trädgårdskåp på så lite som 1 kvm till rymliga förrådshus på upp till 17 kvm. Våra populära Orion-förråd kan beställas från 6 till 15 kvm och kan dessutom levereras med väggsyll utan golv för monteringsmomentet. Lyran är en annan av våra förrådsmodeller med egenskapen av att ha dörren på byggnadens långsida. Fenix är en så kallad funkismodell som går att beställa i enkel- eller dubbelbod och du har dessutom möjligheten att välja om du vill ha denna modell med eller utan  golv. Att välja ett förråd utan trägolv kan ibland ha stora fördelar, man gör då en golvkonstruktion tex av betong(plattor) asfalt, eller en grusyta. Då får man en enkel infart för exempelvis trädgårdsmaskiner och andra fordon. Golvet blir okänsligt för fukt och smuts från hjul. Det går utmärkt att isolera dessa golv och vi har instruktioner för detta.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 013 - 533 90. Det går även bra att skicka e-post manuellt till hoglofthus@gmail.com.

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande (obligatorisk)