Friggebodar

 

Oavsett vilken typ av behov du har kan du lita på att vi på Höglofthus har något i vårt breda utbud av friggebodar som passar just dig. Vi erbjuder praktiska och smidigt monterade friggebodsmodeller av olika slag och storlekar – här hittar du all information om varje modell av friggebod. Behöver du en större stuga? Se då vårt sortiment av attefallshus.

Vår lofthusmodell Vega är det perfekta alternativet för dig som behöver en tillbyggnad på högre nivå. Att välja ett loft är särskilt smart om du önskar använda själva golvytan till annat än exempelvis sängar och sovplats. Icaros är en populär variant av lusthus som har väggar där du enkelt kan montera fönster, vilket gör den här modellen extra lämplig som till exempel lekstuga, kiosk eller praktiskt förråd. Capella och Castor heter våra kvadratiska stugmodeller med en entrédörr från friggebodens gavel. Fönstrets placering kan du själv bestämma och det finns även möjlighet att välja till veranda för att använda byggnaden som gäststuga. Mira är en enklare stuga med charmiga takåsar och entrédörr med ett litet fönster på gaveln.

Oavsett storlek eller vilken typ av design du är på jakt efter kan vi på Högloftshus tillverka våra friggebodar helt efter vårt unika modulsystem. Du kan med fördel ge oss förslag på din egen design och särskilda mått utifrån vilka vi tar fram en färdig ritning och plan.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 013 - 533 90. Det går även bra att skicka e-post manuellt till hoglofthus@gmail.com.

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande (obligatorisk)