Garage

Passa på att investera i ett nytt garage genom oss på Höglofthus. Vi erbjuder ett brett utbud av både rymliga och praktiska garagetyper. För dig som har behov av ett större dubbelgarage är vår modell Pallas utmärkt med sina 47 kvm och fönster. Det är ett väldigt praktiskt garage där du har plats för två bilar och dessutom kan använda en del som förråd. Då vi är proffs på garage kan du dessutom ge oss förslag på mått till ditt nya garage och få en speciellt framtagen ritning.

Vår omtyckta Pallas enkelgarage är en populär modell där du utöver bilplats även kan få in andra saker för förvaring. Ett litet utrymme för att ställa cyklar eller kanske skidutrustning är exempel på den praktiska användning ytan ger. Alla garage säljs i så kallad byggsats för montering på plats och du kan antingen få den på plintar eller direkt gjuten på platta. När det gäller enkelgarage kan du välja på en mindre variant från 19 till medelstor modell på 27 kvm.

Önskar du något tillval som exempelvis extra fönster till våra garage kan du smidigt beställa detta i samband med val av modell.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 013 - 533 90. Det går även bra att skicka e-post manuellt till hoglofthus@gmail.com.

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande (obligatorisk)