Hus

Vi på Höglofthus hjälper dig med ditt husbygge. Här hittar du flera trivsamma alternativ av villor att välja bland. Villa Högloftet 160 och 100 är en klassisk modell som blivit väldigt populär bland våra kunder. Den större modellen är ritad med fem rum och kök med måtten 1380x980, med tvättstugan inkluderad. Villans ytor är rymliga och bekväma med rejält med plats i både kök, badrum och vid matplatsen. Modellen har dessutom ett stort trevligt allrum med ett charmigt burspråk som ger villan en unik och personlig känsla. Via baksidan tar man sig in genom en groventré som dessutom har ett intilliggande klädvårdsrum.

Vega är vår fritidshusmodell som du hittar i flera olika storlekar, bland annat som liten praktisk friggebod på 10 till 15 kvm.

Sirius heter en annan husmodell, den finns i många olika storlekar, från den lilla friggeboden, Attefallshus, fritidshus till större permanentutrustad villa. Denna husmodell ser ut som de klassiska stugorna på landet med brutet tak och entré på långsidan. Välj till veranda och du får ytterligare plats att sitta på under tak vid otjänligt väder.

Är du på jakt efter gäststugor har du hittat rätt! Högloftshus har flera trevliga alternativ att välja bland, såsom friggebodarna Castor och Capella. Båda modellerna är mycket omtyckta då de inte bara är gemytliga utan även rymliga.

Finns det ingen av våra standardmodeller som motsvarar dina behov, rita en skiss eller tala om vilka mått du vill ha så anpassar vi tillverkningen efter det.
För oss är det enkelt att ändra ritningarna då vi gör dem själva.

”Måttbeställt kostar mindre än du tror.”

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 013 - 533 90. Det går även bra att skicka e-post manuellt till hoglofthus@gmail.com.

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande (obligatorisk)