Lusthus, lekstugor och bastu m.m

 

Vi på Höglofthus är måna om att erbjuda våra kunder ett brett sortiment att välja ur. Utöver våra konkreta modeller för villor, förråd och fritidshus har vi också andra byggnationer av hög kvalitet och anpassad design. Förutom en större mängd av olika typer av staket hittar du bland annat bastuinsatser som levereras monteringsfärdiga med vägg- och takblock. Våra charmiga lusthus passar utmärkt till den svenska trädgården och kan med fördel tillverkas med specialbeställda komplement, såsom exempelvis extra fönster eller kanske en dörr. Det är heller inga problem att önska lite mer avancerad design. Profilsågat räcke är bland annat ett populärt tillval som många av våra kunder väljer att komplimentera sitt lusthus med. Golvisolering är också en liten lyxdetalj som vi mer än gärna hjälper dig med.

För barnfamiljen har vi mysiga och praktiska lekstugor som passar både den lilla och större tomten, våra modeller Lilla björn och Stora björn tillverkas i klassiskt svenskt virke, ett material av högsta kvalitet. Själva byggsatsen är ett speciellt tillkapat material till fyra stycken väggar och ett separat golvblock. Det som framför allt skiljer de två modellerna åt är takhöjden, där Lilla björn har en takhöjd som är anpassad till mindre barn.

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 013 - 533 90. Det går även bra att skicka e-post manuellt till hoglofthus@gmail.com.

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande (obligatorisk)