Tillval

 

Det är viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd med ditt val av oss som husleverantör, därför erbjuder vi också gynnsamma tillval till din beställning. Här hittar du ett varierat utbud av tillval till våra husmodeller, som samtliga ger din beställning ett mervärde och ett fantastiskt slutresultat. Oavsett om det handlar om ett figursågat räcke till altanen, ett vindskydd monterat på ytterväggen eller extra fönster och dörr med foder så ser vi till att det blir utfört tillsammans med det övriga bygget.

Ta gärna en närmare titt på våra specifika tillval så hittar du tydliga priser till varje modell och storlek. Skulle du eventuellt ha några önskemål om tillval som du inte ser listade här på hemsidan är du varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera dina behov mer i detalj. Vi kan i de allra flesta fall hjälpa dig att hitta en bra tillvalslösning för ditt hus, förråd, stuga eller fritidshus. Vår tillverkning sker alltid utifrån din unika beställning, vilket gör att vi kan erbjuda ett bra pris på en måttbeställd order.

Välkommen till oss på Höglofthus – vi hjälper dig i ditt drömbygge!

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Använd kontaktformuläret nedan eller ring oss på 013 - 533 90. Det går även bra att skicka e-post manuellt till hoglofthus@gmail.com.

Namn (obligatorisk)

E-postadress (obligatorisk)

Telefonnummer

Ditt meddelande (obligatorisk)